25.9 C
Lloret de Mar
Els consellers Giró i Torrent, al Parlament

Els consellers Giró i Torrent, a més de Jordi Turull, a la diada de Santa Cristina

Són les autoritats confirmades de cara al proper diumenge, 24 de juliol.

Els consellers Giró i Torrent, al Parlament

Darreres Notícies

El consellers d’Economia i Empresa, Jaume Giró i Roger Torrent, a més de l’exconseller Jordi Turull (qui ja havia vingut al 2017). Són les autoritats que han confirmat la seva assistència el proper diumenge a Lloret de Mar.

Amb motiu de la festa major de Santa Cristina, també esperem a la vila la directora de Presidència a Girona, Maria Josep Porta, el president del Consell Comarcal de La Selva, Salvador Balliu, a més d’una àmplia representació d’alcaldes i regidors del territori.

Jordi Turull va ser a la Festa Major de Santa Cristina el 2017
Jordi Turull va ser a la Festa Major de Santa Cristina el 2017

Jaume Dulsat, alcalde de Lloret, desitja bona festa major als veïns i assegura que hi ha “moltes ganes” de viure les diferents propostes programades “en l’any de la represa definitiva de la Festa Major, sense restriccions d’aforament ni al Ball de Plaça ni als concerts”.

Presentació del programa de la Festa Major de Santa Cristina, avui a Lloret.
Presentació del programa de la Festa Major de Santa Cristina, a Lloret.

A Lloret ja hem deixat enrere el primer cap de setmana de la programació, amb actes realment espectaculars com han estat la diada castellera, el correfoc o bé el concert de tribut als Beatles.

De cara als propers dies, a més de la diada de Santa Cristina, ens esperem tot tipus de propostes, com la passada dels obrers, el s’amorra jove, projeccions de pel·lícules, concerts, petanca, la missa de vigília o el programa de ràdio “El vermut” de Llucià Ferrer, amb Laura Gibert del programa ‘Eufòria’.

spot_img

El + Vist