20.6 C
Lloret de Mar
El vehicle de Protecció Civil

Els consells de seguretat i restriccions de trànsit, al voltant del castell de focs artificials

El millor lloc per gaudir de l'espectacle és a la platja, en les zones habilitades.

El vehicle de Protecció Civil

Darreres Notícies

El castell de focs artificials i el Ball de Plaça de concurrència popular obliguen a aplicar un seguit de restriccions en el trànsit avui a Lloret de Mar. Segons la Policia Local, es prohibeix l’estacionament al passeig Verdaguer i la zona blava del passeig Agustí Font, des de les 17 fins a les 24h.

Pel que fa a la circulació, es talla el passeig marítim, en el sentit Caleta-Riera, de les 19:30h a les 20h pel Ball de Plaça. I una hora més tard, a les 21 i fins a mitjanit, es tallen els dos sentits del passeig marítim.

Aquí hi ha les afectacions del servei de bus:

Reprenem la informació sobre el castell de focs artificials, tot un espectacle que requereix d’un ampli dispositiu de seguretat. Per exemple, s’estableix un perímetre al voltant de la zona de llançament on el públic no s’hi pot acostar.

Des de Protecció Civil també es recomana als veïns que viuen a prop que tanquin finestres, balcons i que retirin la roba estesa o tendals, segons explica Felip Carbonell, cap del departament. La platja és el millor lloc per gaudir de l’espectacle, la qual s’omplirà aquesta nit. Es demana als assistents que segueixin les indicacions de la policia i que vigilin les seves pertinences personals.

El castell de focs artificials comença a les 22:30h arreu de la badia de Lloret de Mar.

spot_img

El + Vist