20.5 C
Lloret de Mar
El castell de focs d'altres edicions a Lloret

Expectació amb el castell de focs artificials, amb 3D i altres novetats, d’aquesta nit

L'espectacle d'aquesta nit (22:30h) tancarà els actes de la Festa Major de Santa Cristina.

El castell de focs d'altres edicions a Lloret

Darreres Notícies

La platja i el passeig de Lloret s’ompliran aquesta nit d’espectadors amb motiu del castell de focs artificials que oferirà la pirotècnica Hermanos Ferrández, de Múrcia. Van ser els guanyadors del concurs internacional de Blanes de l’any passat i serà el tercer any consecutiu que ofereixin el castell de focs a Lloret.

Exhibició del 2018

Aquesta pirotècnia torna a ser l’encarregada d’aquest espectacle pirotècnic com a premi a la seva victòria el 2018 a la població veïna, tal i com recull el conveni entre els ajuntaments de Lloret i Blanes. Un dels responables de l’empresa, Antonio Ferrández, destaca que “aquest any portem moltes novetats, el castell serà totalment diferent i en tres dimensions”.

Hermanos Ferrández ha tornat a participar en el Concurs de Focs d’Artifici de Blanes, en concret el passat dimarts. Per tant, l’any que ve pot ser que tornin a Lloret. En cas de tornar a guanyar el certamen, es convertirien en la primera pirotècnia que aconsegueix quatre victòries. Segons Antonio Ferrández, “venim amb molta il·lusió per veure si aconseguim un nou rècord, amb la primera vegada a la història de Blanes que s’aconsegueixen quatre premis”.

El castell de focs artificials d’avui és molt esperat. Comença a les 22:30h, a la badia. L’oferirem en directe pel Facebook Live de la ràdio. Us hi esperem!

spot_img

El + Vist