19.8 C
Blanes
Cartell

Els dissabtes de març es faran tallers de papiroflèxia al Museu del Mar

Començaran a les cinc de la tarda i s'adrecen a nens a partir dels sis anys. L'organització assegura que no cal que tinguin cap habilitat concreta, sinó que tothom hi pot participar.

Cartell

Darreres Notícies

Aquest dissabte comença un taller de papiroflèxia al Museu del Mar. La guia serà Ana Peña, que ha avançat que el que es farà serà explicar als més petits què és la papiroflèxia i es crearan diferents figures a través d’un conte. L’activitat s’adreça a nens a partir de sis anys i Peña ha remarcat que no és necessari tenir cap habilitat concreta.

És un taller que ja es va fer per Nadal, però va tenir molt d’èxit i alguns nens es van quedar sense poder-lo fer. Ara en tindran l’oportunitat tots els dissabtes de març, a les cinc de la tarda. Tot i així, cal fer una reserva trucant al Museu del Mar, al 972 36 44 54. Els menors de dotze anys tenen l’entrada gratuïta.

circo de las estrellas

I a banda d’aquest taller, des de l’Ajuntament ja hi ha programades altres activitats familiars per als propers mesos. A l’abril, una gimcana també al Museu del Mar i al maig, un joc de pistes als jardins de Santa Clotilde.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist