26.1 C
Lloret de Mar
El primer equip després del primer entrenament

Els equips lloretencs de futbol sala ja han tornat als entrenaments

Ho fan, com la resta d'entitats, sota estrictes protocols de seguretat per evitar la propagació de la Covid-19 i amb totes les sessions d'entrenament a porta tancada, sense la presència de públic.

El primer equip després del primer entrenament

Darreres Notícies

Els equips de futbol sala de Lloret de Mar han tornat als entrenaments, amb les categories sènior i base. Ho fan, com la resta d’entitats, sota estrictes protocols de seguretat per evitar la propagació de la Covid-19 i amb totes les sessions d’entrenament a porta tancada, sense la presència de públic.

Un d’ells és el Club Futbol Sala Lloret, que aquesta temporada tindrà deu equips de base, amb algunes categories doblades, i tres conjunts sènior. En aquest cas, el primer equip, que competeix a la Divisió d’Honor Catalana, ja té calendari de competició i va poder començar els entrenaments el passat dijous. Ho ha explicat el president de l’entitat, Josep Maria Ribera, que espera que la temporada sigui com més normal millor. En aquest sentit, assenyala que posaran tot el que estigui al seu abast per a la seguretat dels jugadors.

També ha començat els entrenaments el Lloret Esportiu Futbol Sala, que aquest curs tindrà equips en totes les categories de prebenjamí a juvenil, excepte en l’etapa cadet. A més, comptarà amb dos equips sènior. Ho ha exposat el coordinador general de l’entitat, Jaume Joseantonio, que també destaca que s’han hagut d’adaptar a les mesures de seguretat.

Els primers equips del Club Futbol Sala Lloret i del Lloret Esportiu Futbol Sala ja coneixen els seus calendaris de competició oficial. Les lligues començaran el mes d’octubre. Pel que fa a les categories de base, la Federació Catalana de Futbol publicarà els grups en les pròximes setmanes.

spot_img

El + Vist