5.8 C
Lloret de Mar
Lloret Formula Weekend

Els esdeveniments del 2016 han deixat 4 milions d’euros a Lloret

Es calcula que per cada euro invertit per l’Ajuntament, el retorn econòmic per a la destinació ha estat de 15 euros.

Lloret Formula Weekend

Darreres Notícies

Els esdeveniments més representatius que han tingut lloc a Lloret de Mar durant el 2016 han deixat prop de 4 milions d’euros en concepte d’impacte econòmic.
Segons fonts municipals, aquesta xifra es tradueix en què per cada euro invertit per l’Ajuntament, el retorn per a la destinació és de 15 euros, segons Jordi Orobitg, regidor de Promoció Econòmica.

Els esdeveniments analitzats han estat 8, entre Globasket, Foro Excelencia, Formula Weekend, la Fira dels Americanos, la Night Shopping o una competició de pòker al casino. Tots ells han tingut lloc al 2016 i han sumat més de 65.000 assistents, que han deixat una despesa mitjana de 50 euros al dia.

Dels participants, 6 de cada 10 són forans, 2 de cada 10 són locals i la resta, de proximitat. Per aquest motiu, l’Ajuntament assenyala que cal millorar la difusió d’aquests esdeveniments en l’entorn més proper i a través de les xarxes socials.

Tot això s’ha exposat en una roda de premsa, aquest dilluns a Can Font, en què s’han donat dades de Globasket. En aquesta segona edició, el nombre d’equips participants s’ha triplicat. Han passat de 35 a més de 110, i poden ser més.

spot_img

El + Vist