8.5 C
Lloret de Mar
Un bus del servei de transport urbà

Els estudiants lloretencs poden sol·licitar aquesta setmana l’abonament de transport urbà

Poden utilitzar el servei municipal per 30 euros tot l'any.

Un bus del servei de transport urbà

Darreres Notícies

Lloret serà un dels escenaris de la nova sèrie “Bienvenidos a Edén”, de Netflix

Serà un thriller juvenil protagonitzat per Amaia Abersasturi, Amaia Salamanca, Belinda Pop, Ana Wagener, Guillermo Pfening i Albert Baró.

Miguel Molina, amb l’equip Iron Lynx, guanya les 4 hores de Barcelona

El pilot lloretenc, juntament amb els italians Matteo Cressoni i Rino Mastronardi, va pujar a l’esglaó més alt del podi.

200 persones participen en la campanya de donació de sang a Lloret de Mar

Al Centre Cívic del Rieral, es van registrar 51 donacions i 8 oferiments, mentre que al Teatre, es van fer 116 donacions i 19 oferiments.

L’Institut Rocagrossa organitza una jornada per conèixer la formació professional dual

L’esdeveniment es durà a terme aquest dimarts, al Teatre Municipal, al llarg de tot el matí: de 9h a 13h.

L’escola Immaculada Concepció participa al concurs VideoMAT, amb alumnes de Primària

En aquest certamen, els alumnes posen de manifest aplicacions de les matemàtiques o la seva presència en l’entorn a través de vídeos.

Aquesta setmana, Lloret ofereix una promoció especial per als estudiants de la vila. Poden demanar l’abonament per a tot el curs del transport de bus urbà per un preu de 30 euros.

La novetat respecte d’altres anys és que l’abonament es pot sol·licitar ara i no al mes de setembre, fet que permetrà als joves poder gaudir del servei de bus des d’ara mateix i al llarg de l’estiu, segons ha explicat Albert Robert, regidor de Mobilitat.

L’abonament s’adreça als alumnes de fins a 16 anys de Lloret. El termini per demanar-lo s’allarga aquesta setmana, fins el 22 de juny. S’ha de sol·licitar a la taquilla de Sagalés, a la terminal d’autobusos, o bé al Puntet.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.