17.1 C
Lloret de Mar
L'autopista queda tallada a la sortida de Blanes

Els grups municipals tenen opinions diverses respecte la prolongació de l’autopista

Tots coincideixen en què és bo per a Lloret tenir uns bons accessos, però tenen maneres diferents de veure què s'hauria de fer per millorar la mobilitat a la destinació.

L'autopista queda tallada a la sortida de Blanes

Darreres Notícies

Opinions diverses entre els partits polítics de Lloret sobre la prolongació de l’autopista C-32 fins al municipi. L’alcalde, Romà Codina, de CiU, assegura que el projecte presentat divendres passat afavoreix a tota la població i que la gran majoria dels ciutadans hi estan a favor.

El líder del PP, Enric Martínez, considera que els 60 milions que es destinaran a aquest projecte seria millor que es destinessin a millorar l’accés de Lloret per Vidreres i a crear un carril bus entre Lloret i Blanes.

Marc Fuertes, del MILLOR, valora positivament que es faci arribar l’autopista fins a Lloret per millorar els accessos a la població, però critica que el Govern de CiU hagi elaborat el projecte sense tenir en compte l’opinió dels lloretencs.

Javier Rodríguez Pacios, d’ICV – EUiA, també creu que els diners s’haurien d’invertir en la creació d’un carril bus entre Lloret i Blanes i en la millora de la carretera que uneix les dues poblacions, ja que assegura que el 80% dels usuaris d’aquesta via fan el trajecte d’un municipi a l’altre.

Des d’ERC, Jordi Orobitg, recorda que la prolongació de l’autopista és un projecte reivindicat des de fa molts anys a Lloret i creu que és un primer pas per donar una solució definitiva a la mobilitat de la destinació, amb una ronda del municipi.

La regidora no adscrita Anna Pascual també ha parlat de la ronda del municipi, que descongestionaria la destinació en època estival.

Recordem que la previsió és que les obres, que aniran a càrrec d’Abertis, comencin el proper mes de setembre i s’allarguin un parell d’anys.

spot_img

El + Vist