9.9 C
Lloret de Mar

Els Jardins de Santa Clotilde estaran tancats uns dies per un rodatge

El regidor de Patrimoni Cultural afirma que les dimensions del rodatge, amb més de 300 persones, fa incompatible tenir l'equipament obert al públic.

Un rodatge als Jardins de Santa Clotilde (Lloret Turisme)
Un rodatge als Jardins de Santa Clotilde (Lloret Turisme)

Darreres Notícies

Els Jardins de Santa Clotilde estan tancats al públic aquests dies. El motiu és que s’hi està fent un rodatge de grans dimensions que obliga a tenir l’accés tancat.

servicios profesionales jimenez

Tot i que no en pot avançar gaires detalls, el regidor de Patrimoni Cultural, Xavi Flores, remarca que el personal que hi ha darrere d’aquest gran rodatge són unes 300 persones.

“Es fa incompatible l’afluència normal de visitants amb el rodatge, ja que només amb el personal són més de 300 persones”

Xavi Flores

El regidor reconeix que aquest tipus d’esdeveniments que porten tanta gent als Jardins de Santa Clotilde provoquen un desgast molt gran de l’espai, però també assegura que es té molta cura de tot i els elements es restauren per mantenir-ne l’originalitat.

“Aquest tipus d’esdeveniments suposen un desgast important, però tots els elements queden restaurats després a la seva originalitat i no suposa cap mena de dany”

Xavi Flores

Els Jardins de Santa Clotilde són una de les localitzacions més demandades de la Costa Brava per fer-hi rodatges d’anuncis i pel·lícules. Xavi Flores creu que cal tenir molt present que el fet que s’escullin espais de la destinació per fer-hi rodatges sempre és beneficiós per al municipi.

“Que triïn Lloret per aquest tipus de rodatges ens fa estar enormement satisfets i demostra que Lloret de Mar és molt més que sol i platja”

Xavi Flores

Els Jardins estan tancats al públic des d’ahir dimecres fins dimarts que ve, 9 de novembre.

spot_img

El + Vist