21.7 C
Lloret de Mar
Muntatge per al Som de Mar

Els Jardins de Santa Clotilde tancaran a les sis de la tarda els dies que duri el Som de Mar

Les tasques de muntatge i desmuntatge també obliguen a tancar l'equipament al públic avui i el 29 d'agost.

Muntatge per al Som de Mar

Darreres Notícies

El muntatge i desmuntatge per al Festival Som de Mar obliga a tancar els Jardins de Santa Clotilde alguns dies. De fet, l’equipament ja va estar tancat ahir dimecres i també ho estarà al llarg d’avui dijous. A més, per fer el desmuntatge, hauran de tancar-se el 29 d’agost.

El regidor de Patrimoni Cultural, Xavi Flores, demana disculpes als visitants, però considera que era necessari tancar per no provocar molèsties ni oferir una mala imatge de l’equipament.

Muntatge per al Som de Mar
Muntatge per al Som de Mar

A més, apunta que mentre duri el festival els jardins tancaran a les sis de la tarda, que és quan comença l’activitat a la zona annexa de Sa Boadella.

“Creiem que no era una bona imatge dels nostres jardins cap als visitants el fet que el públic que ve a gaudir dels jardins vegi les tasques de muntatge amb les molèsties que això comporta”

Xavi Flores

Com a novetat, aquest any hi haurà un espai Village a Sa Boadella, que estarà obert a tothom, entre sis de la tarda i deu de la nit, amb una zona gastronòmica i amb accés directe als jardins per a qui vagi als concerts.

El Festival Som de Mar comença demà divendres, amb el grup Manel, i acabarà dissabte de la setmana que ve, 27 d’agost, amb Els Pets. Hi haurà un concert cada dia, a les deu de la nit, tot i que l’activitat al village començarà a les sis de la tarda.

spot_img

El + Vist