9.1 C
Lloret de Mar

Els Jardins de Santa Clotilde tindran un amfiteatre gràcies als Next Generation

L'Ajuntament farà realitat un projecte històric amb una subvenció de 700.000 euros, que permetrà finançar tot el projecte.

Projecte de com serà el futur amfiteatre
Projecte de com serà el futur amfiteatre

Darreres Notícies

Pas endavant important perquè els Jardins de Santa Clotilde comptin amb un nou amfiteatre. Gràcies als fons europeus Next Generation, l’equipament haurà de ser una realitat, com a molt tard, el 2024.

servicios profesionales jimenez

De moment, l’Ajuntament ha adjudicat el projecte de construcció i espera que les obres comencin durant el primer semestre del 2023. A més a més, el projecte també inclou l’adequació de la franja lateral del passeig dels til·lers de l’equipament. Tot plegat, tindrà un cost de 700.000 euros, finançats íntegrament pels fons europeus.

L'espai on anirà ubicat l'amfiteatre
L’espai on anirà ubicat l’amfiteatre

El regidor de Patrimoni Cultural, Xavi Flores, celebra poder fer realitat aquest projecte, que fa anys que tenen al calaix i que permetrà aportar un valor afegit als Jardins de Santa Clotilde, considerats la joia patrimonial del municipi.

“L’equipament ens ha de permetre conjugar l’ús més lúdic de l’espai sense malmetre ni la part patrimonial del jardí ni entorpir la visita dels usuaris”

Xavi Flores

L’amfiteatre, que ocuparà un espai de 10.000 metres quadrats i estarà integrat a l’entorn, permetrà dur a terme diferents tipus d’activitats i, en definitiva, donar un ús a un espai que fins ara ha estat desaprofitat.

“Presentacions, activitats de teatre, de música, visites escolars… i donar-li un ús més comercial a un espai que ara mateix està en desús”

Xavi Flores

A banda de l’amfiteatre, també es millorarà l’entrada als jardins, que serà molt més accessible que l’actual. Quedarà pendent, això sí, poder tirar endavant el projecte del centre d’interpretació, per al qual s’està buscant el finançament necessari.

Encara no hi ha dades oficials, però el regidor assegura que aquest any s’hauran superat els 100.000 visitants i es registrarà un rècord d’ingressos.

spot_img

El + Vist