17.4 C
Lloret de Mar

Els Jubil participaran al FITAG amb l’obra ‘Ressaca’

El grup del Casal Municipal de la Gent Gran actuarà a l'Auditori Viader de la Casa de la Cultura de Girona, aquest dissabte, a les 19 hores. L'entrada és gratuïta.

Els Jubil representant Ressaca (Brava Comunicació)
Els Jubil representant Ressaca (Brava Comunicació)

Darreres Notícies

El grup Jubil, del Casal Municipal de la Gent Gran, actuarà a l’Auditori Viader de la Casa de la Cultura de Girona, en el marc del FITAG, el Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona.

servicios profesionales jimenez

L’obra que representaran es titula Ressaca i s’ambienta en temps de pandèmia. Els personatges, molt diferents entre ells, ja estan farts de la situació i cadascú explica com ho està vivint sota el seu punt de vista. La directora és Montse Xapellí.

“L’obra va del temps de la pandèmia, en el post-covid, quan la gent ja està una mica farta i vol sortir i diferents personalitats es troben en un parc i cadascú dona la seva versió”

Montse Xapellí
Una altra escena dels Jubil (Brava Comunicació)
Una altra escena dels Jubil (Brava Comunicació)

Poder participar al FITAG aquest dissabte és un reconeixement a la feina feta pel grup, des que es va crear fa 12 anys. Actualment, són una trentena de persones.

“És la manera de reconèixer la feina que estem fent tots aquests anys, en què fem una obra de teatre i un musical, i ha arribat el moment en què se’ns ha reconegut que no ho fem tan malament”

Montse Xapellí

L’actuació del grup Jubil, aquest dissabte, a la Casa de la Cultura de Girona, està programada per les set de la tarda i les entrades són gratuïtes.

spot_img

El + Vist