4.8 C
Lloret de Mar
'El procediment de l'aigua' d'Alan Balac

Els lloretencs Alan Balac i Nagore Miranda, finalistes del concurs d’Aqualia sobre el cicle de l’aigua

Els escolars de Lloret han estat dos dels 250 finalistes entre els més de 7.200 participants al certamen arreu de l’Estat espanyol.

'El procediment de l'aigua' d'Alan Balac

Darreres Notícies

Dos escolars de Lloret de Mar han estat finalistes en el concurs d’Aqualia per investigar el cicle de l’aigua. Són l’Alan Balac i la Nagore Miranda, de les escoles Àngels Alemany i Esteve Carles, que han estat dos dels 250 finalistes entre els més de 7.200 participants al certamen arreu de l’Estat espanyol. Cadascun dels finalistes ha rebut un rellotge Smartwatch de regal.

‘El país Aqualia’ de Nagore Miranda (Aqualia)

El concurs digital de dibuix infantil, anomenat Investigadors de l’aigua, l’impulsa cada any Aqualia, que és l’empresa que gestiona el Servei Municipal d’Aigües de Lloret de Mar. Marta Ferrer, responsable dels contractes de Girona Sud d’Aqualia, explica que el certamen, que ha arribat a la 17a edició, convida els alumnes de tercer i quart de Primària a investigar d’on prové l’aigua que consumeixen cada dia i a on va després d’utilitzar-la.

Segons Marta Ferrer, l’objectiu del concurs és que els més petits coneguin el cicle de l’aigua i la feina que suposa portar-la a les cases en quantitat i qualitat, així com tornar-la a la natura de forma sostenible.

El concurs s’organitza cada any amb motiu del Dia Mundial de l’Aigua i ja hi han participat més de 250.000 estudiants. La pàgina web del concurs Investigadors de l’aigua posava a la seva disposició gran quantitat de material educatiu sobre la gestió del cicle integral de l’aigua.

spot_img

El + Vist