8.6 C
Lloret de Mar
Emili Olivé (al centre), a la trobada solidària dels moters, d'aquest diumenge

Els Moters de Lloret recullen 3 tones de productes per al Centre de Distribució d’Aliments de Càritas

Els Moters han organitzat una trobada solidària aquest diumenge, en record a Soledad Tello, una de les fundadores de l'entitat.

Emili Olivé (al centre), a la trobada solidària dels moters, d'aquest diumenge

Darreres Notícies

3 tones de menjar per al Centre de Distribució d’Aliments (CDA) de Lloret. És la magnífica quantitat que han aconseguit els Moters de Lloret a la trobada solidària que han organitzat aquest diumenge, on s’han aplegat més de 300 moters d’arreu de Catalunya i unes 1.500 persones.

El matí ha comptat amb una exhibició d’arts marcials del Team Albina, una ballada de country del grup del Casal Municipal de la Gent Gran, música amb Ms Maiko i Dj Tillo, un tribut a Joaquín Sabina, un espectacle de màgia, inflables i un trenet de la Repera i un petit mercat de productes per a moters.

El president dels Moters de Lloret, Emili Olivé, assegura que ha estat tot un èxit i han quedat molt contents.

“Estem molt satisfets, la resposta va ser molt bona, l’única paraula és de satisfacció”

Emili Olivé

Per a l’esdeveniment, l’entitat lloretenca ha comptat amb el suport de Yeye Bikers i Titanes. La previsió és que la trobada solidària es consolidi un cop l’any i sigui un Memorial a Soledad Tello, fundadora dels Moters Lloret que va morir als 54 anys el gener del 2020.

“Hem fet aquesta primera trobada pilot, en memòria a la nostra fundadora, la meva parella, Soledad Tello, i esperem poder-la fer cada any”

Emili Olivé
Soledad Tello (Facebook Emili Olivé)
Soledad Tello (Facebook Emili Olivé)

La trobada s’ha dut a terme a la plaça Esteve Fàbregas de Fenals.

spot_img

El + Vist