15.6 C
Blanes
Les obreres del 2021, en la presentació a l'Aplec dels Perdons, amb les autoritats.

Els nervis i l’emoció de les Obreres d’enguany, a 24 hores del Ball de Plaça

Mar Portavella, Mariona Gisbert, Anna Comas i Maria Mayorga assenyalen que serà un moment que recordaran tota la vida.

Les obreres del 2021, en la presentació a l'Aplec dels Perdons, amb les autoritats.

Darreres Notícies

La situació de la pandèmia no ha robat la il·lusió de les quatre grans protagonistes de la diada de Santa Cristina: Mar Portavella, Mariona Gisbert, Anna Comas i Maria Mayorga. Les Obreres d’aquest 2021 compten amb impaciència i molts nervis les hores que queden per sortir a fer el Ball de Plaça davant dels seus amics i familiars.

Han estat mesos d’assajos i molt esforç per celebrar una de les diades més atípiques que es recorden, marcades per totes les restriccions per frenar la cinquena onada de la Covid-19. Tot i això, les quatre Obreres asseguren que serà un moment que recordaran tota la vida.

circo de las estrellas
Les obreres del 2020 i les del 2021, al monument de l’obrera a Santa Cristina.

La primera Obrera, Mar Portavella, ballarà amb el seu cosí, Eduard Torrent, i assegura que el moment del Ball de Plaça l’ha estat esperant des de fa molts anys. A més, explica “els meus pares es van conèixer en el Ball de plaça, amb la família és un dia que vivim molt intensament”.

La segona Obrera és la Mariona Gisbert, que ballarà amb el seu amic Enric Termes. També reconeix que “els nervis ja es comencen a notar i tot i ser un any atípic ho visc amb molta il·lusió, ho viurem com es pugui”.

L’Anna Comas, la tercera Obrera, ballarà amb el seu germà, en Lluís Comas. Com la resta, també té moltes ganes de sortir a la plaça aquest dissabte i “molts de nervis perquè no sabíem si podríem ballar o no, tinc ganes que arribi el dia 24 i sortir a la plaça a ballar”.

La quarta Obrera, la Maria Mayorga, farà el Ball de Plaça amb l’Àlex Babio. Espera que aquest dissabte es pugui veure una gran celebració amb familiars i veïns de Lloret. “Més que nervis és il·lusió de que arribi el dia i es pugui celebrar amb les nostres famílies i la gent del poble”, afegeix.

L’expectació és màxima amb el Ball de Plaça.

Recordem que aquest any el ball del dia de Santa Cristina serà doble. A les set de la tarda ballaran les Obreres del 2020, mentre que a les vuit serà el torn de les Obreres d’aquest 2021.

L’endemà, diumenge, diada de Sant Jaume, a dos quarts de vuit de la tarda, tornaran a ballar les Obreres del 2020, mentre que dilluns, diada de Sant Elm, també a dos quarts de vuit de la tarda, ho faran les del 2021.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist