17.1 C
Lloret de Mar
Els participants del campus de Xatrac, a la ràdio

Els participants del Campus Marí de Xatrac han iniciat nous reptes aquest mes d’agost

Els més destacats passen per saber la densitat de banyistes i la qualitat de l’aigua a les platges de Lloret.

Els participants del campus de Xatrac, a la ràdio

Darreres Notícies

Els nois i noies del Campus Marí de Xatrac han començat nous reptes. Els més destacats passen per saber la densitat de banyistes a les platges de Lloret de Mar, així com la qualitat de l’aigua a Fenals, Santa Cristina, Sa Boadella i Cala Canyelles. També estudien la fauna marina que hi ha al mar, a través de fotografies que després cataloguen.

Com sempre, treballen en tres grups. Un és el grup de Comunicació, que està format per la Carla, l’Àlex i la Júlia. Exposen que anem explicant tot el que anem fent, per exemple aquesta quinzena ens ha tocat fer unes enquestes per conèixer els usuaris de les platges i donar a conèixer les Vies Braves”.

Un altre grup és el de Qualitat de l’Aigua. Hi treballen l’Anna, l’Abril i la Sofia. Expliquen que el nostre repte és veure la qualitat de l’aigua fixant-nos en les algues i depèn de quines són sabem si l’aigua és de bona qualitat, la major part era de molt bona”.

I també hi ha grup de Macroinvertebrats, amb en Pau i en Santi, que assenyalen que “estem analitzant unes determinades zones del mar per saber quines espècies podem trobar en 30 metres quadrats”.

Tot això els té força ocupats durant la primera quinzena del mes agost. Algunes de les últimes activitats que han realitzat ha estat una visita al Centre d’Estudis Avançats de Blanes, per saber què estan investigant, l’excursió a Tossa per conèixer el campus marí que es fa a la població veïna on els usuaris hi són les 24 hores del dia o bé l’intercanvi d’activitats amb el Club Rem Santa Cristina.

spot_img

El + Vist