14.6 C
Lloret de Mar

Els premis VOC arriben a Lloret de Mar

La mostra, impulsada per Òmnium Cultural, pretén fomentar la creació de continguts en català, ja sigui en curts, websèries, videoblogs o altres formats.

Cartell dels premis VOC d'Òmnium Cultural.
Cartell dels premis VOC d'Òmnium Cultural.

Darreres Notícies

Lloret de Mar acull aquest divendres la mostra dels premis VOC, un projecte impulsat per Òmnium Cultural per 6a edició. Són uns guardons que tenen l’objectiu d’impulsar la producció de continguts audiovisuals en català.

Els VOC -acrònim de Versió Original en Català- són uns premis que volen reconèixer els millors curtmetratges, websèries, videoblogs i nous formats audiovisuals.

Enguany, el VOC tindrà 12 curtmetratges finalistes, 8 de ficció i 4 documentals, seleccionats d’entre un total de 105.

Els premis VOC són una mostra que tindrà lloc en diverses poblacions i de forma simultània durant el mes de febrer de 2021. Aquest divendres, 4 de febrer, i el dia 12, arribaran al Teatre de Lloret.

Rosa Maria Brunet, representant d’Òmnium a la Selva Marítima, assenyala que es projectaran els projectes finalistes a l’equipament municipal. Convida tothom a assistir-hi i recorda que són els assistents a la mostra els que votaran els premis.

La mostra passarà per una 70a de sales dels Països Catalans fins el 28 de febrer. La clausura serà el març a Barcelona i comptarà amb una jornada de treball amb tots els finalistes, en què també es farà l’entrega de premis.

spot_img

El + Vist