14.4 C
Lloret de Mar

Els prop de 500 infants dels casals municipals gaudeixen amb una gimcana ‘especial’

A proposta de Som Capaços, han fet proves adaptades a la diversitat funcional: amb els ulls embenats o sense usar les mans.

Gimcana amb diversitat funcional
Gimcana amb diversitat funcional

Darreres Notícies

Prop de 500 infants dels casals municipals de Lloret de Mar gaudeixen fins avui d’una gimcana d’allò més especial. Les proves que han d’anar superant, a més de ser divertides, tenen un punt de conscienciació.

servicios profesionales jimenez

Totes estan relacionades amb la diversitat funcional, és a dir, amb algun tipus de discapacitat. Per exemple, van amb els ulls embenats o bé no poden fer servir les mans.

Gimcana amb diversitat funcional
Gimcana amb diversitat funcional

Un repte que el col·lectiu de Som Capaços va fer arribar als casals dies enrere en què la rebuda ha estat “molt bona”. Cristina Marquès, una de les responsables del col·lectiu, explica que volien fer una “activitat d’estiu”. Francisco Pastor, un altre representant de Som Capaços, afegeix que la finalitat és que els infants es posin en el lloc d’altres. Conclou que “és un repte, amb diversió i conscienciació”.

som capacos 1
Els representants de Som Capaços, a la ràdio.

La gimcana s’ha dividit en dos dies. Ahir va ser el primer, amb els nens i nenes d’infantil, i avui continua amb els alumnes de Primària. Els més grans, de 5è i 6è, fan de monitors, a més de diferents voluntaris.

Gimcana amb diversitat funcional
Gimcana amb diversitat funcional

Totes les proves tenen lloc a les pistes d’atletisme. Hi assisteixen els prop de 500 usuaris dels casals d’estiu de les escoles Pompeu Fabra i Pere Torrent.

spot_img

El + Vist