15.6 C
Blanes
Escola Àngels Alemany

Els prop de 800 alumnes de l’Àngels Alemany correran per l’Èric

Dedicaran la cursa solidària a un nen de 5è de Primària que va morir l'any passat de càncer.

Escola Àngels Alemany

Darreres Notícies

L’Àngels Alemany fa una crida a col·laborar en un esdeveniment solidari i molt emotiu. El proper dijous, els prop de 800 alumnes de l’escola Almany correran per l’Èric, un nen de 5è de Primària que va morir a finals de l’any passat de càncer.

A ell i a la seva família li dediquen aquesta cursa solidària, en què hi participaran tots els alumnes de l’Àngels Alemany, des de P3 fins a 6è de Primària, a més de famílies i mestres.

circo de las estrellas

Correran diferents distàncies, i fins i tot faran una cursa de relleus amb cadira de rodes per tal d’incloure un alumne que va amb cadira.

La cursa del 2019

A banda de córrer, totes les persones que ho vulguin poden col·laborar amb la investigació del càncer infantil. La via és comprant els tiquets per a un sorteig amb una 50a de regals, cedits per establiments de Lloret i de fora, el qual es farà en acabar les curses.

Una de les campanyes solidàries de l’AFANOC

Els diners es destinaran per a l’AFANOC, l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya. Els tiquets es poden comprar a partir de dilluns que ve a l’escola.

La cursa solidària de l’Àngels Alemany arriba el proper dijous, 26 de maig, a partir de les 9h, a les pistes d’atletisme de Lloret de Mar.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist