24.8 C
Lloret de Mar
Hans Janssen i Rodrigo Couto

Els propietaris de l’antiga BuBu participaran a un debat sobre l’oci nocturn LGTBI a la Costa Brava

Són Hans Janssen i Rodrigo Couto, que participaran a l'acte organitzat per ERC aquesta tarda, coincidint amb el Dia de l'Orgull LGTBI.

Hans Janssen i Rodrigo Couto

Darreres Notícies

Hans Janssen i Rodrigo Couto, que van ser propietaris de l’antic local BuBu de Lloret, participaran aquesta tarda en un debat sobre l’oci nocturn pel col·lectiu LGTBI. La trobada l’organitza el grup municipal d’ERC de L’Escala.

Sobre la situació a la Costa Brava, Janssen lamenta que hi ha pocs locals d’oci nocturn per al col·lectiu, perquè molts encara no han reobert després de la pandèmia. A Lloret en concret, no en queda cap després que ells tanquessin el BuBu. Però assegura que el municipi és tolerant i molts locals accepten tot tipus de persones sense problema.

Hans Janssen i Rodrigo Couto tenen previst obrir un nou local d’oci nocturn LGTBI a Lloret de Mar a finals d’any o principis del vinent, tot i que estaran pendents de com evoluciona la situació de pandèmia.  

L’acte de l’Escala es fa coincidir amb la celebració del Dia de l’Orgull LGTBI, que es commemora cada 28 de juny. La trobada també comptarà amb José Yepes, psicòleg i responsable del SAI de Sant Feliu de Guíxols; i Manel Moreno i Thelma Gilsamaniego, president i tresorera, respectivament, d’Empoderats, l’associació LGTBI del Baix Empordà.

El debat, titulat Parlem de l’Oci Nocturn LGTBI a la Costa Brava” es farà aquesta tarda, a les vuit, a la Plaça de l’Univers de Riells de l’Escala.

spot_img

El + Vist