-0.9 C
Lloret de Mar

Els regidors no adscrits de Lloret es presentaran a les eleccions com a Independents de la Selva

Lara Torres, Cristian Fernández, Arantxa Jiménez i Eduardo López van deixar el PSC per discrepàncies amb l’executiva local al 2020.

Els 4 regidors no adscrits de l'Ajuntament de Lloret.
Els 4 regidors no adscrits de l'Ajuntament de Lloret.

Darreres Notícies

Lara Torres, Cristian Fernández, Arantxa Jiménez i Eduardo López es presentaran a les eleccions municipals de l’any que ve amb Independents de la Selva. Els quatre regidors no adscrits van deixar el PSC per discrepàncies amb l’executiva local al 2020 i van passar al grup mixt, mantenint-se a l’equip de govern de Lloret.

servicios profesionales jimenez

Aquest dilluns, a través d’una nota de premsa, han anunciat que es presenten als comicis locals del 2023 amb una llista independent. Destaquen que “aporten l’experiència com a regidors de govern, amb l’objectiu de liderar un projecte diferent amb propostes realistes per la ciutadania de Lloret”.

Els 4 regidors no adscrits de l'Ajuntament de Lloret.
Els 4 regidors no adscrits de l’Ajuntament de Lloret.

Una de les portaveus, Lara Torres, exposa que no han pogut arribar a un acord amb el PSC però que “apostem per la diferència amb els partits tradicionals”. Mentre que Cristian Fernández destaca “la cohesió i experiència” dels quatre regidors no adscrits.

Els actuals regidors de l’Ajuntament de Lloret de Mar apunten que agraeixen la feina “amb el PSC a nivell nacional, i ara ha arribat el moment de treballar en un projecte propi”.

El ple d'aquest dilluns
El plenari del mes de juny.

Afegeixen que l’equip que formarà part de la candidatura són persones de Lloret “sensibles a la situació actual que viu el municipi després d’una pandèmia i tenen ganes de treballar per a tots els ciutadans”.

La nova llista amb Lara Torres, Cristian Fernández, Arantxa Jimenez i Eduardo López, formarà part d’Independents de la Selva. Els quals ja van presentar candidatura a 15 municipis de la comarca de la Selva a les passades eleccions municipals, les del 2019. En aquests moments s’està treballant en la confecció de la llista.

Pel que fa al PSC de Lloret, ja ha presentat el seu candidat: és Adrià Lamelas. Els altres caps de llista que de moment coneixem són Jordi Martínez, per part de Junts; Albert Ferrández, per ERC; i Jordi Hernández, de Ciutadans.

spot_img

El + Vist