13.7 C
Lloret de Mar
Vista aèria del castell de Sant Joan i d'un tram del camí de ronda.

Els treballs del camí de ronda entre Lloret i Fenals començaran en tres mesos

S’hi destinaran 730.000 euros. Aquests detalls s’han donat a conèixer en el ple d’aquest dilluns, quan s’ha ratificat per unanimitat l’acord entre l’equip de govern i la propietat.

Vista aèria del castell de Sant Joan i d'un tram del camí de ronda.

Darreres Notícies

Lloret serà un dels escenaris de la nova sèrie “Bienvenidos a Edén”, de Netflix

Serà un thriller juvenil protagonitzat per Amaia Abersasturi, Amaia Salamanca, Belinda Pop, Ana Wagener, Guillermo Pfening i Albert Baró.

Miguel Molina, amb l’equip Iron Lynx, guanya les 4 hores de Barcelona

El pilot lloretenc, juntament amb els italians Matteo Cressoni i Rino Mastronardi, va pujar a l’esglaó més alt del podi.

200 persones participen en la campanya de donació de sang a Lloret de Mar

Al Centre Cívic del Rieral, es van registrar 51 donacions i 8 oferiments, mentre que al Teatre, es van fer 116 donacions i 19 oferiments.

L’Institut Rocagrossa organitza una jornada per conèixer la formació professional dual

L’esdeveniment es durà a terme aquest dimarts, al Teatre Municipal, al llarg de tot el matí: de 9h a 13h.

L’escola Immaculada Concepció participa al concurs VideoMAT, amb alumnes de Primària

En aquest certamen, els alumnes posen de manifest aplicacions de les matemàtiques o la seva presència en l’entorn a través de vídeos.

Els treballs per arranjar el tram del camí de ronda entre Lloret i Fenals començaran en uns tres mesos i s’hi destinaran 730.000 euros. Aquests detalls s’han donat a conèixer en el ple d’aquest dilluns, quan s’ha ratificat per unanimitat l’acord entre l’equip de govern i la propietat.

En concret, és el propietari dels terrenys entre Cala Banys i el castell de Sant Joan amb qui s’ha acordat municipalitzar el sector i poder adequar aquest tram del camí de ronda.

Jordi Sais, regidor portaveu de l’equip de govern, assenyala que “gràcies a l’acord, se cedeix el traçat a l’Ajuntament que permet licitar la primera fase del camí de ronda”.

“Queda pendent la última fase, entre el Castell de Sant Joan i Fenals”

Jordi Sais

En la sessió d’aquest dilluns, tots els grups han mostrat el seu vistiplau a impulsar el camí de ronda, una “reclamació històrica” sobre un dels patrimonis naturals més importants del municipi. Tot i així, els grups de l’oposició s’han interessat en saber com estan les negociacions amb el propietari dels terrenys que van del castell fins a Fenals.

Ple municipal telemàtic d'aquest dilluns
Ple municipal telemàtic d’aquest dilluns

L’equip de govern ha assegurat que aquestes negociacions, que fa temps que duren, segueixen en peu i que, quan s’arribi a un acord, es podrà acabar tot el camí de ronda que uneixi Lloret i Fenals, des de la Dona Marinera fins al Planiol.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.