Dimecres, 28 octubre 2020
15.2 C
Lloret de Mar

Els veïns de Fenals i Santa Clotilde donen 8.500 euros al Banc dels Aliments

Són els diners que s'havien de destinar a la festa d'aquests barris, que sempre se celebra a finals d'agost, però que aquest any s'ha suspès per la pandèmia.

-

Nou pas transcendental per fer realitat el futur sociosanitari de Lloret

L'Ajuntament i la Generalitat han signat un acord aquest matí per garantir 48 places residencials públiques noves al nou centre.

S’amplia la campanya de vacunació contra la grip per la bona resposta ciutadana

Aquest any, pel context de pandèmia que vivim, és més important que mai que es vacuni el màxim nombre de persones possible.

Amb veu pròpia – Roser Ribas

La infermeria és una professió molt vocacional. Sempre ho ha estat, i potser ara encara més.

Optimisme i no defallir malgrat les dificultats, la ‘recepta’ de Ruscalleda i Roca en el fòrum de Lloret

No arronsar-se, sumar idees i seguir treballant fort malgrat les adversitats. Amb aquest missatge la reconeguda xef Carme Ruscalleda, vicepresidenta de l’Acadèmia...

L’Ajuntament millora quatre parcs infantils de Lloret

Estan ubicats als barris de Mas Baell i Can Ballell, a la urbanització de Lloret de Dalt i a la plaça del Doctor Adler. S'hi han destinat 80.000 euros.

Amb veu pròpia – Celia Novoa

Abans de la pandèmia vam tenir la sort de gravar una entrevista a 'Amb Veu Pròpia' per conèixer l'apassionant món dels vins.

L’associació de veïns de Fenals i Santa Clotilde ha entregat 8.500 euros al Banc dels Aliments de Càritas. Són els diners que s’havien de destinar a la festa d’aquests barris, que sempre se celebra a finals d’agost, però que aquest any s’ha suspès per la pandèmia.

El president de l’entitat, Ramon Hernández, apunta que les comunitats de veïns han volgut fer la mateixa aportació que fan cada any i destinar-la a ajudar les famílies més vulnerables del municipi.

Cal tenir en compte que cada any aquesta associació de veïns entrega els excedents de la celebració a Càritas, però evidentment aquest cop l’aportació és molt més elevada. Per la bona predisposició a ajudar sempre, la presidenta de Càritas, Lucía Echegoyen, s’ha mostrat molt agraïda per aquest gest.

xec fenals santa clotilde caritas 1
El xec de 8.500 euros (NRLL)

El Banc dels Aliments passa per un moment molt complicat, ja que arran de la crisi del coronavirus ha gairebé doblat el nombre d’usuaris, arribant a les 800 famílies. A més, segons Echegoyen, hi ha molts usuaris que mai no s’haguessin imaginat que haurien de recórrer a Càritas.

Al juliol, el Banc dels Aliments pràcticament ja havia consumit la dotació pressupostada per tot l’any. A l’agost va haver-hi un lleuger descens del nombre d’usuaris, però al setembre ha tornat a pujar. Per això han estat tan importants els donatius que han anat fent al llarg de l’estiu empreses i particulars i també el de l’associació de veïns de Fenals i Santa Clotilde. Un gest que l’alcalde, Jaume Dulsat, també ha rebut amb els braços oberts.

El donatiu s’ha fet efectiu aquest matí a la sala d’actes de l’Ajuntament.

L’associació de veïns de Fenals i Santa Clotilde també té previst fer, properament, un donatiu, tot i que d’una quantitat inferior, a l’institut Sant Quirze, que va començar a funcionar el curs passat.

Ramon Hernández, Lucía Echegoyen i Jaume Dulsat

Últims dies per posar el xip gratuïtament a les mascotes

La campanya, que també permet censar gossos, gats i fures gratuïtament durant un any, acaba aquest dissabte, 31 d'octubre.

El Gran Recapte d’Aliments aquest any serà virtual

La campanya, que és més necessària que mai, es farà del 16 al 21 de novembre.

Suspesa la castanyada del Xino-Xano per la situació de pandèmia

La castanyada s'havia de fer aquest diumenge, dia de Tots Sants. Però
- Publicitat -