13.8 C
Lloret de Mar

Els veïns de Fenals i Santa Clotilde donen 8.500 euros al Banc dels Aliments

Són els diners que s'havien de destinar a la festa d'aquests barris, que sempre se celebra a finals d'agost, però que aquest any s'ha suspès per la pandèmia.

-

L’associació de veïns de Fenals i Santa Clotilde ha entregat 8.500 euros al Banc dels Aliments de Càritas. Són els diners que s’havien de destinar a la festa d’aquests barris, que sempre se celebra a finals d’agost, però que aquest any s’ha suspès per la pandèmia.

El president de l’entitat, Ramon Hernández, apunta que les comunitats de veïns han volgut fer la mateixa aportació que fan cada any i destinar-la a ajudar les famílies més vulnerables del municipi.

Cal tenir en compte que cada any aquesta associació de veïns entrega els excedents de la celebració a Càritas, però evidentment aquest cop l’aportació és molt més elevada. Per la bona predisposició a ajudar sempre, la presidenta de Càritas, Lucía Echegoyen, s’ha mostrat molt agraïda per aquest gest.

xec fenals santa clotilde caritas 1
El xec de 8.500 euros (NRLL)

El Banc dels Aliments passa per un moment molt complicat, ja que arran de la crisi del coronavirus ha gairebé doblat el nombre d’usuaris, arribant a les 800 famílies. A més, segons Echegoyen, hi ha molts usuaris que mai no s’haguessin imaginat que haurien de recórrer a Càritas.

Al juliol, el Banc dels Aliments pràcticament ja havia consumit la dotació pressupostada per tot l’any. A l’agost va haver-hi un lleuger descens del nombre d’usuaris, però al setembre ha tornat a pujar. Per això han estat tan importants els donatius que han anat fent al llarg de l’estiu empreses i particulars i també el de l’associació de veïns de Fenals i Santa Clotilde. Un gest que l’alcalde, Jaume Dulsat, també ha rebut amb els braços oberts.

El donatiu s’ha fet efectiu aquest matí a la sala d’actes de l’Ajuntament.

L’associació de veïns de Fenals i Santa Clotilde també té previst fer, properament, un donatiu, tot i que d’una quantitat inferior, a l’institut Sant Quirze, que va començar a funcionar el curs passat.

Ramon Hernández, Lucía Echegoyen i Jaume Dulsat

Una tirolina de 25 metres i un rocòdrom, al nou parc infantil, que estarà acabat aquest febrer

Es tracta d'una remodelació total del parc del costat de l'escola Pere Torrent, seguint una proposta de l'Ajuntament dels Infants, i el cost dels treballs és de 115.000 euros.

Obertes les inscripcions per formar parelles lingüístiques a Lloret de Mar

Es tracta d'una campanya voluntària, que posa en contacte una persona catalanoparlant amb una de nouvinguda que vol millorar la llengua.

‘Travy’, una trobada atípica, hilarant i commoverdora de la família Pla al Teatre de Lloret

L'obra -dirigida per l'actor Oriol Pla, on hi actua la seva germana i pares (i tothom s'interpreta a si mateix)- es representa aquest divendres (20h).
- Publicitat -