7.6 C
Lloret de Mar

Els veïns de Lloret de Dalt organitzen un “recapte necessari d’aliments”

Arriba aquest cap de setmana -en què es demanen productes bàsics, infantils i de Nadal- destinat a famílies necessitades de la vila.

Recollida d'aliments del 2021 per part de Lloret de Dalt.
Recollida d'aliments del 2021 per part de Lloret de Dalt.

Darreres Notícies

Els veïns de Lloret de Dalt organitzen un recapte d’aliments. La recollida es duu a terme aquest cap de setmana i es destinarà al Centre de Distribució d’Aliments (CDA) de Lloret de Mar.

Lluís Cruz, president de l’associació de Veïnes i Veïns de Lloret de Dalt, apel·la a la solidaritat dels ciutadans davant d’una campanya “necessària”. Argumenta que “la situació és complicada, amb la crisi de la pandèmia i ara amb la crisi derivada de l’increment del preu de la llum i dels aliments”.

Segons Càritas, els aliments que fan falta ara mateix són els de la cistella bàsica, com arròs, pasta, llegums, conserves, oli o llet. A més d’articles d’higiene personal, com gel, xampú, pasta dentífrica o raspalls de dents.

També calen productes infantils (farinetes, cereals, iogurts, llet per a nounats…) i d’higiene per als més petits, com bolquers o tovalloletes, sense oblidar productes nadalencs, com torrons, neules o xocolata.

https://twitter.com/lloretdedalt/status/1591708578146324481?s=20&t=q6RK7LKOO04FtXrOg0y0wQ

La recollida es durà a terme d’aquest divendres fins a diumenge, del 18 al 20 de novembre, de 16 a 20h, al carrer Serra del Berguedà (número 17). Amb els veïns de Lloret de Dalt hi col·laboren els pagesos de l’horta Les Alegries.

Aquesta és la tercera vegada que el veïnat de Lloret de Mar munta un recapte d’aliments. Entre els dos anys anteriors van entregar 37 caixes amb aliments i productes d’higiene al CDA. L’activitat s’emmarca en el Gran Recapte, que organitza anualment el Banc dels Aliments arreu de Catalunya.

spot_img

El + Vist