10 C
Lloret de Mar
Banderoles dels Pressupostos Participats

Encara hi ha temps per votar els Pressupostos Participats

El termini acaba el 15 de juny i es pot votar per internet o presencialment a l'OIAC i al centre cívic del Rieral.

Banderoles dels Pressupostos Participats

Darreres Notícies

Exposem, un dia més, algunes de les propostes que es poden votar en barris i zones de Lloret, a fi de millorar l’entorn de la vila. Es tracta dels Pressupostos Participats, que es poden votar fins el 15 de juny, en línia o bé de forma presencial. Avui ens centrem en els projectes de la zona Nord, la zona oest i el barri de Can Ballell.

La zona Nord inclou un seguit d’urbanitzacions situades al nord del terme municipals. Són Lloret Residencial, Creu de Lloret, Les Masies de Lloret, Lloret Blau, Lloret Verd, els Pinars i Montlloret. Les propostes passen per la rehabilitació de la caseta de vinya situada als equipaments dels Pinars; la construcció d’un parc infantil a Lloret Residencial; o bé la col•locació de tres marquesines a les parades de bus de Montlloret, Lloret Residencial i Creu de Lloret.

Ens desplacem fins a la zona Oest, formada pel barri de Fenals, Santa Clotilde, Riera, Can Coll d’Horta, Cala Banys, Mas Arboç, Sant Quirze i Sa Boadella. Aquí hi ha quatre possibilitats: col•locació de passos de vianants de ressalt o reductors de velocitat en el carrer Macià Domènech, en la cantonada Riu de Plata, a davant del centre de Dia i a la zona de l’hotel Garbí; canvi d’imatge a la placeta Washington; finalització del tancament del parc infantil Sisquella; ila col•locació d’una barana a la part final del camí de la platja de Fenals.

Per acabar, exposem les propostes de Can Ballell. Són la col•locació d’un banc a la parada de l’autobús, substitució dels fanals de l’entrada del barri; millores al parc infantil de Sant Cristòfol; i condicionament del parc de Sant Cristòfol amb elements de jardineria.

El termini per votar es tanca el 15 de juny i les votacions dels Pressupostos Participats es poden efectuar de dues maneres. En línia, al web de l’Ajuntament o des de l’aplicació Lloret Smart. O bé, de forma presencial a l’Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana, a la planta baixa de l’Ajuntament, en horari de matí, de 10 a dues, o al Centre Cívic del Rieral, al matí i a la tarda.

spot_img

El + Vist