25.9 C
Lloret de Mar
Encarna Robledo, guanyadora femenina de l'International Catalan Open de Pitch&Putt.

Encarna Robledo, de Lloret, guanya la final internacional de Pitch&Putt

Té 70 anys i ha estat la participant de més edat de la categoria femenina. En masculí absolut, ha guanyat Oriol Mas, nascut a Lloret.

Encarna Robledo, guanyadora femenina de l'International Catalan Open de Pitch&Putt.

Darreres Notícies

Encarna Robledo, de 70 anys i veïna de Lloret de Mar, guanya la categoria femenina absoluta de l’International Catalan Open de Pitch&Putt. Ha estat la participant de més edat d’aquesta categoria i ha rebut el premi molt emocionada. “Sóc gran i he jugat contra noies joves que ho fan molt bé, i he guanyat, és increïble”, apunta.

En categoria masculina absoluta, Oriol Mas, nascut a Lloret, també ha aconseguit la primera posició. La directora del Golf Lloret Pitch&Putt, Ariadna Pallàs, celebra que les dos premis principals estiguessin tan vinculats a Lloret.

Els tres guanyadors de l'International Catalan Open de Pitch&Putt
Els tres guanyadors de l’International Catalan Open de Pitch&Putt

També ho celebra la regidora d’Esports, Ana García-Castany, que assegura que la competició va anar molt bé, malgrat que el mal temps va fer retardar-ho tot.

“La climatologia de dissabte va fer que diumenge les finals del migdia s’haguessin de fer a la tarda, però el dia va acompanyar i feia molt de goig”

Ana García-Castany

En categoria sènior, el guanyador va ser Amador Rodríguez.

Han estat els vencedors d’entre els 144 participants d’aquesta final d’àmbit internacional, disputada al llarg del cap de setmana a la vila.

Un dels participants de l'International Catalan Open de Pitch&Putt
Un dels participants de l’International Catalan Open de Pitch&Putt

Els premis s’han lliurat aquesta tarda amb la presència d’Anna Julià, delegada d’Esports de la Generalitat de Girona, que qualifica la competició “de tot un èxit, amb un gran nivell“.

Un dels participants de l'International Catalan Open de Pitch&Putt
Un dels participants de l’International Catalan Open de Pitch&Putt

La peculiaritat d’aquesta competició és que d’àmbit internacional, amb jugadors d’arreu d’Europa, com Holanda, Suïssa, Dinamarca i Irlanda, a més de Lloret de Mar, Catalunya i Espanya.

Tots els premiats de l'International Catalan Open de Pitch&Putt
Tots els premiats de l’International Catalan Open de Pitch&Putt

El Pitch & Putt és un esport similar al golf, amb distàncies més reduïdes, apte per a tothom, i que combina salut, natura i activitat física.

spot_img

El + Vist