18 C
Lloret de Mar

Entren a robar al Centre de Distribució d’Aliments

Entren a robar al Centre de Distribució d’Aliments de Lloret de Mar. Els lladres no es van endur menjar, sinó dos ordinadors portàtils. El robatori va tenir lloc la nit de dijous a divendres de la setmana passada. Va ser cap a les dues de la matinada. La responsable del centre, Maria Àngels Ovejero, explica […]

Persiana del Centre de Distribució d'Aliments de Lloret de Mar
Persiana del Centre de Distribució d'Aliments de Lloret de Mar

Darreres Notícies

Entren a robar al Centre de Distribució d’Aliments de Lloret de Mar. Els lladres no es van endur menjar, sinó dos ordinadors portàtils. El robatori va tenir lloc la nit de dijous a divendres de la setmana passada. Va ser cap a les dues de la matinada. La responsable del centre, Maria Àngels Ovejero, explica que “van entrar per la persiana del magatzem, van obrir una alçada de 30 o 40 centímetres, van passar-hi estirats i es van endur els ordinadors”.

servicios profesionales jimenez

El robatori, que s’ha denunciat als Mossos d’Esquadra, no ha perjudicat els usuaris del Centre de Distribució d’Aliments. Tant divendres passat com aquest dilluns es reparteix igualment el menjar, tot i que es fa de forma manual. Els responsables estan a l’espera de rebre uns nous ordinadors al llarg d’aquesta mateixa setmana.

El Centre de Distribució d’Aliments es va posar en funcionament a la vila. l’any 2011. És una iniciativa conjunta entre administracions i entitats, tant privades com del tercer sector, entre les que hi ha l’Ajuntament de Lloret de Mar, Càritas, Diputació de Girona, Generalitat i La Caixa. L’objectiu és donar suport a les famílies i persones amb dificultats socioeconòmiques.

El projecte s’ha centrat en dignificar l’entrega d’aliments. Enlloc de donar lots, les famílies trien els productes que necessiten com si fossin en un supermercat, en funció dels punts que tenen. El centre, ubicat en el barri del Molí, atén unes 70 famílies al dia. Obre tres cops a la setmana: dilluns, dijous i divendres, al matí (de les 09:30 a les 13 h).

spot_img

El + Vist