18.8 C
Lloret de Mar
Joan Valls, en una paradeta de LLXI

ERC – Avancem, la CUP, CiU i alguns del MILLOR, a favor de la independència

Han signat un compromís amb l'ANC per treballar per la independència després del 27-S. A més, faran un debat el 14 de maig a Lloret.

Joan Valls, en una paradeta de LLXI

Darreres Notícies

ERC – Avancem i la CUP han signat el compromís amb la independència que els ha demanat Lloret per la Independència, la secció local de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC). A més a més, cinc membres del MILLOR també l’han signat i CiU s’ha compromès a fer-ho.

Un membre de Lloret per la Independència, Joan Valls, ha explicat que aquests partits es comprometen a treballar a favor de la independència de Catalunya en cas que al setembre guanyin les eleccions autonòmiques les formacions que estan a favor de la creació d’un nou estat.

Segons Joan Valls, les candidatures municipals han de tenir dues característiques: gestionar bé els recursos i aconseguir-ne el màxim possibles. En aquest sentit, Valls argumenta que la independència no és un pas important només a nivell nacional, sinó també local.

Lloret per la Independència donarà suport a les candidatures que signin el compromís. I a totes aquestes candidatures les convoca el 14 de maig a fer un debat sobre els avantatges que aportaria la independència a Lloret.

spot_img

El + Vist