29.9 C
Lloret de Mar
Acte ERC

ERC creu que és important tenir representació catalana a les administracions estatals

Així ho han expressat Jordi Orobitg i Teresa Jordà en un vermut amb veïns aquest dissabte.

Acte ERC

Darreres Notícies

ERC ha fet un vermut obert a tothom aquest dissabte a Lloret, amb Teresa Jordà, candidata gironina al Congrés, la vicepresidenta de Súmate, Ana Hinojosa, i el regidor i diputat lloretenc Jordi Orobitg.

Orobitg creu que és important tenir representació a les administracions espanyoles per poder defensar els interessos dels catalans. El lloretenc també ha reconegut que la tasca com a diputat és més dura del que s’imaginava, però assegura que la desenvolupa amb molta energia i ganes d’assolir l’objectiu final, que és la independència.

Teresa Jordà comparteix la idea de Jordi Orobitg sobre la importància que té que Catalunya tingui representants sobiranistes a l’administració estatal. Jordà ha lamentat que les eleccions s’hagin hagut de convocar per culpa de la “inoperativitat” de la classe política espanyola.

L’acte de precampanya d’ERC ha coincidit amb la trobada municipalista que ERC fa aquest cap de setmana a Lloret, amb la presència d’Alfred Bosch, Marta Rovira i Gabriel Rufiàn, entre altres.

- Publicitat -
spot_img

El + Vist

spot_img