25.9 C
Lloret de Mar
La senadora i representants d'ERC de Lloret i Blanes, a més de veïns de Fenals

ERC exigeix al govern espanyol que “arrangi” la totalitat del passeig marítim de Fenals

La senadora republicana Elisena Pérez ha visitat els municipis més afectats pel temporal Glòria al 2020.

La senadora i representants d'ERC de Lloret i Blanes, a més de veïns de Fenals

Darreres Notícies

Esquerra exigeix responsabilitats al govern espanyol pels desperfectes ocasionats pel temporal Glòria al 2020 a Lloret de Mar. El partit a la vila reclama que l’executiu “arrangi la totalitat del passeig marítim de Fenals”, malmès pel temporal.

Albert Ferrández, regidor de l’Ajuntament i candidat per ERC a les municipals, explica que fins ara “l’Ajuntament i la Generalitat han fet pedaços, i ERC reclama que el titular, el govern d’Espanya, faci les obres en la totalitat del passeig, que no pot quedar així”.

Visita Elisenda Perez Lloret 1
La senadora i representants d’ERC de Lloret i Blanes, a més de veïns de Fenals

Recordem que va ser al gener de l’any 2020 quan el temporal Glòria va causar greus destrosses al conjunt del territori i, en especial, als municipis situats a la costa catalana, com va ser el cas de Lloret de Mar.

Des de llavors i fins ara, el govern central -com a responsable del manteniment i la conservació del passeig marítim de Fenals- no ha abordat de forma integral, segons ERC, les obres necessàries per a una adequada rehabilitació de la zona de vianants del passeig de Fenals.

En aquest context, la senadora republicana, Elisenda Pérez, ha visitat les diferents zones afectades per conèixer de primera mà l’abast dels desperfectes i poder traslladar aquesta problemàtica a Madrid.

En la visita, feta dies enrere a Lloret, l’ha realitzat acompanyada per Albert Ferrández i altres representants del partit, així com de l’Associació de Veïns de Fenals i Santa Clotilde.

spot_img

El + Vist