13.5 C
Lloret de Mar
Cartell d'ERC

ERC organitza un autocar per anar a la manifestació d’aquest diumenge a Barcelona

Finalment, la manifestació d'aquest diumenge es farà a les 11:30 hores a la plaça Espanya de Barcelona. La sortida des de Lloret serà a les 8 hores de la plaça de la Vila.

Cartell d'ERC

Darreres Notícies

ERC de Lloret organitza un autocar per anar a la manifestació d’aquest diumenge a Barcelona. La convoca l’Espai de convivència i democràcia, una nova agrupació d’entitats sorgida arran de tot el que està succeint a Catalunya els últims mesos. En formen part l’ANC, Òmnium Cultural i els principals sindicats, entre moltes altres entitats. Per això el president d’ERC a Lloret, Albert Ferrández, considera que la manifestació aplega diferents ideologies, però totes amb un objectiu comú: defensar les institucions catalanes i reclamar la llibertat dels presos polítics.

La protesta d’aquest diumenge ja fa dies que es va convocar, però segons Albert Ferrández cada cop pren més sentit per tot el que està passant dia rere dia. L’última, aquest dimarts quan s’ha acusat de terrorisme els membres del CDR.

Finalment, la manifestació d’aquest diumenge es farà a dos quarts de dotze del migdia a la plaça Espanya de Barcelona. La sortida des de Lloret serà a les vuit del matí de la plaça de la Vila i els tiquets, que valen deu euros, es poden comprar a les oficines de Tastets del Món, al carrer Sant Albert, o bé al telèfon 620.84.92.17.

spot_img

El + Vist