9.9 C
Lloret de Mar

Es convoquen els XII premis literaris, centrats en el món dels viatges

També s'han publicat les bases del concurs de blogs, que diferencia entre literatura i creació literària per evitar 'confusions'.

Cartell dels premis literaris sobre viatges
Cartell dels premis literaris sobre viatges

Darreres Notícies

Convocats els premis Vila de Lloret, centrats en la literatura de viatges. En aquesta 12a edició, hi ha les categories genèriques de narrativa i poesia, que es divideixen per edats en adults, alumnes de secundària i primària. Una de les novetats és que els guanyadors han d’esperar cinc anys en poder participar en la mateixa categoria.

servicios profesionales jimenez

També s’ha convocat el concurs de blogs, que enguany -en la segona edició- diferencien entre blogs sobre literatura i blogs de creació literària per evitar “una certa confusió que hi va haver l’any passat”, segons el regidor de Cultura, Albert Robert. La resta de categories són el blog de viatges i el de post turístic.

Tots els guanyadors rebran un trofeu i hi ha premis en metàl·lic, que arriben fins a 1.000 euros. Els noms se sabran durant la Nit de la Cultura Lloretenca, el proper 15 d’abril, en què també s’entregarà el Guardó Sa Gavina així com el Joan Llaverias per a contes infantils amb il·lustracions.

Recordem que per apuntar-se al concurs de literatura de viatges, hi ha temps fins el 29 de febrer. Les obres s’han de fer arribar per correu a la Casa de la Vila o bé a les oficines de Cultura.

En el cas del concurs de blogs, el termini es tanca el 6 de març i els treballs s’han de presentar en línia, a l’email: [email protected]

Podeu consultar les bases i tota aquesta informació al web de l’Ajuntament de Lloret de Mar.

spot_img

El + Vist