15.6 C
Blanes
El pàrquing del centre comercial Porta Lloret estarà al portal.

Es crea un portal per reservar plaça de pàrquing a Lloret

La plataforma, que està a punt d'entrar en funcionament, aglutina oferta pública i privada del municipi.

El pàrquing del centre comercial Porta Lloret estarà al portal.

Darreres Notícies

L’Ajuntament ja té pràcticament a punt un portal que aglutinarà les places d’aparcament que hi ha a Lloret de Mar, ja siguin públiques o privades.

La idea és posar en marxa una plataforma tipus Booking però amb places d’aparcament. L’oferta està pensada per al visitant que ve uns dies de vacances a Lloret, per tal que pugui reservar abans la plaça a on estacionarà el seu vehicle.

circo de las estrellas
L'aparcament de la terminal d'autobusos
L’aparcament de la terminal d’autobusos

Cristian Fernández, regidor de Mobilitat, assenyala que el portal “optimitzarà” l’ús de les places d’aparcament i que un dels objectius és evitar que els cotxes aparquin a tot arreu, com passa a l’estiu quan hi ha puntes d’ocupació.

Cotxes estacionats en l'accés al Condado del Jaruco, avui divendres.
Cotxes estacionats en l’accés al Condado del Jaruco, l’any passat.

Un sistema semblant ja existeix a Barcelona. En el futur web lloretparking.com, hi haurà places dels aparcaments municipals i també de titularitat privada, com els del centre comercial Porta Lloret.

Segons fonts municipals, es tracta d’un acord entre el consistori i l’empresa Parkimeter. El portal ha d’entrar en funcionament ben aviat.

L'aparcament dissuasiu
L’aparcament dissuasiu

Aquesta oferta complementa l’aparcament dissuassiu que ha entrat en funcionament fa pocs dies a davant de la caserna policial.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist