11.2 C
Lloret de Mar
El carrer Sant Pere, un dels eixos comercials de la vila, avui dimarts, 26 de gener.

Es crea una plataforma digital de comerç per als establiments de Lloret

La futura eina s'ha exposat en el ple d'aquest dilluns, arran d'una moció de Força Lloret, aprovada per unanimitat.

El carrer Sant Pere, un dels eixos comercials de la vila, avui dimarts, 26 de gener.

Darreres Notícies

Així ha estat la Festa de la Cultura Lloretenca més insòlita

La gala va incloure els premis que no es van poder donar el 2020 per la pandèmia.

Lloret de Mar informa prop de 100 empresaris sobre els fons europeus de recuperació postCovid

Amb la voluntat de treballar el sector públic i privat plegats, per poder obtenir una de les línies de subvenció per a destinacions madures.

La Biblioteca, El Puntet i Can Saragossa expedeixen un total de 356 IdCATs al mes de març

A l’Oficina d’Informació i Informació Ciutadana (OIAC) se n’han fet 1.319, per la qual cosa el total es situa en 1.675 expedicions d’IdCATs.

S’obren les inscripcions de la 5a Night Trail, prevista el 26 de juny a Lloret de Mar

La prova compta amb dues distàncies: 7 km, una modalitat apta per a tothom, i una altra de 16 km, més exigent.

Últimes places per al Torneig de Pàdel Renault, que espera reunir 80 parelles

La 1a edició de la competició -amb categoria masculina, feminina i mixta- l'organitza el Club Pàdel Lloret, amb la col·laboració de la Piscina els propers 21, 22 i 23 de maig.

L’Ajuntament treballa en la creació d’una plataforma digital de comerç per als establiments lloretencs. Tots els grups veuen amb bons ulls la iniciativa per ajudar un sector “molt afectat” per la crisi del coronavirus. El debat ha arribat al ple municipal d’aquest dilluns a través d’una moció presentada per Força Lloret. S’ha aprovat per unanimitat, tot i que l’equip de govern ha matisat que fa mesos que treballa en aquesta proposta, a través de l’empresa especialitzada Cliccat.

Segons la moció, aquesta plataforma contribuirà a promoure l’economia local i a donar visibilitat a la gran varietat econòmica i comercial amb què compta Lloret de Mar. Una plataforma que és més necessària que mai per donar un cop de mà, sobretot, al petit comerç, el que s’ha vist més afectat per les restriccions de la crisi del coronavirus.

Ple telemàtic del 26 de gener del 2021.

Tots els grups han coincidit en la voluntat de mostrar una imatge d’unitat a l’hora d’ajudar el comerç local.

L’Ajuntament es compromet a gestionar aquesta plataforma perquè els comerços locals puguin oferir-hi els seus productes i serveis. A més, n’assumirà totes les despeses i actualitzacions.  

Jordi Sais (Junts per Lloret) destaca que “és una demanda derivada de la crisi, que ha de complementar el comerç tradicional”. Jordi Hernández (Cs) exposa que “estem en uns moments terribles” i qualifica la moció de “bona per ajudar el comerç”. Jordi Orobitg (ERC) afegeix que “pot semblar anecdòtic, però amb el confinament molta gent compra online per lleure”.

Miguel Gracia (Lloret en Comú) assegura que “el comerç local està patint” i recorda que “nosaltres ja vam fer una campanya per comprar a Lloret i no a Amazon”. Francisco Pastor (PSC) qualifica la plataforma “d’eina potent i una bona opció per als comerços de Lloret”. Lluïsa Baltrons (Força Lloret) es mostra contenta pel “consens amb què s’ha aprovat la moció per unanimitat” i Lara Torres (no adscrits), com a regidora de Comerç, espera que “els comerços s’hi sumin per vendre online els seus productes o serveis, i així facin disminuit les pèrdues per les restriccions”.

La plataforma cliccat.cat

Segons l’equip de govern, la plataforma està creada i ara s’estan reunint amb els botiguers per donar a conèixer aquesta nova eina digital. Es treballa amb la previsió que estigui operativa en poques setmanes.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.