16.5 C
Lloret de Mar
Logo de la policia nacional.

Es desmantella una organització internacional que traficava amb marihuana des de Lloret de Mar

Nou dels deu detinguts han entrat a presó, s'han comissat 13 quilos de cabdells i s'han intervingut 42.000 euros.

Logo de la policia nacional.

Darreres Notícies

El Cos Nacional de Policia (CNP) ha desmantellat una organització internacional que traficava amb marihuana des de Lloret de Mar. Hi ha deu detinguts, dels quals nou han entrat a presó, i els agents han desmantellat una plantació en una casa de la urbanització Serra Brava.

En aquest habitatge, la policia hi ha intervingut 13 quilos de cabdells llestos per distribuir-se, 42.000 euros en efectiu i també ha comissat una arma de foc.

Un agent del CNP amb algunes de les bosses que contenien els cabdells de marihuana.
Un agent del CNP amb algunes de les bosses que contenien els cabdells de marihuana.

L’operatiu culmina una investigació que es va iniciar ara fa cinc mesos, després que diversos ciutadans alertessin la policia i els posessin sobre la pista de l’existència d’aquest grup.

Segons informa la policia espanyola, el grup havia distribuït la plantació en diferents estances de la casa (en funció de quin fos l’estadi de creixement de la marihuana). A més, en aquesta habitatge de la urbanització Serra Brava la xarxa també s’encarregava de preparar la droga per a la seva distribució a França.

Una de les bosses amb part dels 13 quilos de cabdells de marihuana que la policia espanyola ha comissat en l'operatiu a Lloret de Mar que ha permès escapçar la xarxa internacional de narcotràfic.
Una de les bosses amb part dels 13 quilos de cabdells de marihuana.

El CNP informa que, comptant aquest de Lloret de Mar, el cos ja ha desmantellat sis cultius de marihuana a les comarques gironines en tan sols un mes.

spot_img

El + Vist