14.3 C
Blanes
Jornada de donació de sang al Teatre, aquest any.

Es fa una crida a donar sang aquest dijous i divendres a Lloret

Mireia Blanco, del Banc de Sang i Teixits de Girona, anima els veïns "a donar sang, hi ha reserves per a 6 o 7 dies, quan el nivell òptim són 8 o 9 dies".

Jornada de donació de sang al Teatre, aquest any.

Darreres Notícies

Aquesta setmana arriba una doble jornada de donació de sang a Lloret de Mar. Amb les reserves als hospitals per sota dels nivells òptims, es fa una crida a la població a col·laborar. Ja hi ha 120 persones que han reservat plaça.

I és que pràcticament tothom pot donar sang. Només cal ser major d’edat, pesar un mínim de 50 quilos i estar bé de salut. Mireia Blanco, del Banc de Sang i Teixits de Girona, anima els veïns “a donar sang, hi ha reserves per a 6 o 7 dies, quan el nivell òptim són 8 o 9 dies”.

Les donacions seran als llocs i horaris habituals. És a dir, aquest dijous (de 16 a 21h) al centre cívic del Rieral. I l’endemà divendres, tot el dia (de 10 a 14h i de 16 a 20.30h) al Teatre.

Lloret de Mar sol ser una població solidària en donar sang. En la darrera campanya, feta al mes d’abril, es van recollir 83 donacions, amb 10 donants nous i 9 oferiments.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist