17.9 C
Lloret de Mar

Es fuga el condemnat per matar un turista d’un cop de peu en una discoteca de Lloret

No s'ha presentat a la vista en què s'havia de decidir si ingressava a presó per començar a complir la pena.

L'acusat, durant el judici a l'Audiència de Girona.
L'acusat, durant el judici a l'Audiència de Girona.

Darreres Notícies

El condemnat a 15 anys de presó per matar d’una coça al cap el turista italià a la discoteca St. Trop de Lloret de Mar la matinada del 12 d’agost del 2017 ha fugit de la justícia.

servicios profesionales jimenez

Aquest dimecres hi havia fixada a l’Audiència de Girona una vista per resoldre si Rassoul Bissoultanov, que fins ara estava en llibertat perquè havia complert el temps màxim en preventiva, ingressava de nou a presó fins que la sentència sigui ferma. El processat, però, no ha comparegut.

Per això, el fiscal i les acusacions han sol·licitat al tribunal que dicti una ordre internacional de detenció i ingrés a presó. L’Audiència, seguint el veredicte del jurat popular, el va condemnar com a autor d’un delicte d’assassinat.

D'esquerra a dreta, els advocats de la defensa, els de les acusacions i el fiscal (ACN)
D’esquerra a dreta, els advocats de la defensa, els de les acusacions i el fiscal (ACN)

La incompareixença del condemnat a la vista d’aquest dimecres no atura el procediment judicial i les parts estan ultimant els recursos contra la sentència de l’Audiència de Girona. L’advocat Carles Monguilod ha remarcat que continuarà preservant el dret de defensa de Bissoultanov perquè entén que, tot i que haver-se evadit de l’acció de la justícia, la condemna per assassinat és excessiva i no es va basar en les proves desplegades al judici.

A banda de la causa judicial als tribunals gironins, la justícia italiana també va obrir judici contra el processat. Allà, es pot enfrontar a una condemna de cadena perpètua.

spot_img

El + Vist