7.3 C
Lloret de Mar

Es presenta el Rally de Lloret, amb més quilòmetres cronometrats que mai

En la primera etapa s'allarga el tram Tossa-Cadiretes i en la segona, destaca Sant Hilari-Collsaplana de baixada.

-

El Rally de Lloret arriba a la desena edició amb modificacions atractives i exigents en els trams que hauran d’afrontar els pilots. El canvi més important de la primera etapa és que s’allargarà el tram habitual de Tossa–Sant Grau i passarà a dir-se Tossa–Cadiretes.

Pel que fa a la segona etapa, destaca el tram de Sant Hilari–Collsaplana, que es farà en baixada. Guillem Pérez, director esportiu del rally, assenyala que “és un tram nou, molt tècnic, amb molts km de baixada, segur que agradarà els pilots”.

El desè Rally de Lloret comptarà amb més quilòmetres cronometrats que mai. Seran un total de 177, repartits en 12 trams. El vicepresident de la Federació Catalana d’Automobilisme, Pere Serrat, valora que “els trams tenen més dificultat i també s’igualen més les prestacions, el pilot hi tindrà més a veure”.

Tot just ara que s’ha presentat el rally, hi ha 65 inscripcions. Com en la passada edició, hi haurà participació internacional. De moment, ja han confirmat la seva presència pilots de França, Irlanda i Països Baixos. Però també n’hi haurà de locals.

És el cas del lloretenc Jordi Martí, que competirà fent parella esportiva amb Xavi Tibau. L’objectiu serà millorar el resultat de l’any passat, en què van patir problemes mecànics, i pujar al podi.

El regidor de Promoció Econòmica, Jordi Orobitg, assegura que “estem molt satisfets amb V-Line, han mostrat una gran capacitat de convocatòria, prova d’això és el gran nombre d’inscrits”.

El Rally de Lloret es durà a terme els dies 10 i 11 de febrer del 2023. En la passada edició hi van participar 145 equips amb una important presència de competidor internacionals.

L’aparcament de la plaça Pere Torrent es tanca per unes obres de pintura i il·luminació

Els vehicles de rotació no hi poden aparcar mentre durin els treballs, que s’allargaran entre 4 i 5 setmanes, però sí que hi accedeixen abonats i concessionaris.

El servei de canguratge de Lloret “és universal, gratuït i per a tothom”

Iniciat a finals de l'any passat, ha atès una vintena d'infants durant el mes de desembre del 2022.

Els directors dels museus marítims viuen la Tirada a l’Art, de la mà del Xino Xano

Provinents de Cambrils, Mataró i Sant Carles de la Ràpita també van visitar el Museu del Mar de Lloret de Mar.
- Publicitat -