18.9 C
Lloret de Mar
Les voluntàries de la Creu Roja preparen els lots de joguines, aquest dimarts al Puntet.

Es recullen 800 joguines a Lloret per a la campanya de la Creu Roja

Entitats, empreses i veïns s'han sumat, com cada any, a la iniciativa solidària, destinada a les famílies de la Selva Marítima.

Les voluntàries de la Creu Roja preparen els lots de joguines, aquest dimarts al Puntet.

Darreres Notícies

Entitats, empreses i veïns s’han sumat a la campanya de la Creu Roja a la Selva Marítima. Les diferents aportacions han permès reunir fins a 800 joguines, que aniran a parar a les famílies sense recursos del territori per a les festes de Reis.

Com altres anys, en la iniciativa hi ha participat l’institut Rocagrossa, el club esportiu dels Mossos d’Esquadra, la fundació Juvanteny o la fundació Guitart. La seva presidenta, Cristina Cabañas, assenyala que “és un projecte molt bonic, amb una col·laboració activa, perquè cap infant es quedi sense joguines”.

La Creu Roja, les regidores Nicolàs i Jiménez de l'Ajuntament i Cristina Cabañas, de la fundació Guitart.
La Creu Roja, les regidores Nicolàs i Jiménez de l’Ajuntament i Cristina Cabañas, de la fundació Guitart.

En el cas de Lloret de Mar, l’entrega de les joguines s’ha fet aquest dimarts al Puntet. Amb la presència de representants municipals, que agraeixen les aportacions rebudes en un moment complicat de pandèmia com l’actual.

Arantxa Jiménez, regidora de Benestar i Família, opina que “la campanya s’ha fet més necessària l’any passat i aquest, amb més infants, són donacions importants perquè ningú no pot quedar enrere“.

Marina Nicolàs i els tècnics del Puntet, aquest dimarts.
Marina Nicolàs i els tècnics del Puntet, aquest dimarts.

Marina Nicolàs, regidora de Joventut, destaca el fet de poder “aportar el gra de sorra per fer aquests dies especials per als infants de Lloret, agraïm la col·laboració de les empreses i entitats, especialment en temps complicats com els que vivim”.

La recollida a Lloret es fa cada any en el Puntet. On aquest dimarts s’han lliurat els lots per a una 70a d’infants de la vila.

spot_img

El + Vist