14.3 C
Lloret de Mar

Esgotades les invitacions per poder veure els Reis d’Orient a Lloret de Mar

Ses Majestats seran a les pistes d'atletisme a partir de les onze del matí i es demana als visitants que siguin estrictes amb l'horari que se'ls ha assignat.

El Rei Melcior a Lloret (NRLL)
El Rei Melcior a Lloret (NRLL)

Darreres Notícies

Esgotades totes les invitacions per poder veure els Reis d’Orient aquest dimarts a Lloret de Mar. Arran de la pandèmia, l’Ajuntament ha hagut d’adaptar l’arribada de Ses Majestats i, tot i que només els podran veure des de la distància, s’han habilitat les pistes d’atletismes perquè els Reis hi passin tot el dia saludant la canalla.

Així doncs, a partir de les onze del matí es començaran a rebre els primers grups, que faran un petit recorregut per veure Melcior, Gaspar i Baltasar. La visita dels Reis d’Orient obligarà a fer una petita restricció de trànsit, però que tal com remarca el regidor de Mobilitat, i també de Cultura i Festes, Cristian Fernández, tindrà molt poca afectació.

A més, també quedarà afectat el transport públic, que no podrà circular aquest dimarts per l’avinguda del Rieral, en el tram que va de les rotondes de l’avinguda Vila de Blanes i la de Senyora de Rossell. Per tant, els busos que tenen aquest recorregut hauran de fer una ruta alternativa. En concret, la línia 13 no farà les parades habituals al Pavelló Municipal, ni tampoc a Senyora de Rossell ni a Can Sabata. El mateix passarà amb la línia 2, que només farà l’itinerari habitual a partir del Rieral, sense parades a Can Sabata ni a les Pistes d’Atletisme. Pel que fa a les línies 11, 12 i 4, no es veuran afectades.

Malgrat que la situació de pandèmia ha obligat a reestructurar la visita dels Reis d’Orient a Lloret, l’Ajuntament ha apostat per permetre que els petits els puguin veure. Això sí, es demana a tots els assistents que compleixin estrictament totes les mesures, com ara acudir puntualment dins de la franja horària assignada amb la reserva prèvia, que es mantingui la distància de seguretat i que se segueixi el recorregut marcat.  

A banda de poder veure els Reis a les pistes, ja fa dies que s’ha habilitat una bústia al davant de l’església de Sant Romà perquè els infants de Lloret deixin les seves cartes. I també les poden enviar a través del web de l’Ajuntament.

spot_img

El + Vist