23.5 C
Lloret de Mar
Esteve Molero i Vela Llatina

Esteve Molero i Vela Llatina tanquen la temporada del Casinet amb un concert de jazz

Cada any l'entitat organitza un concert de jazz al passeig Verdaguer, obert a tothom. La cita és avui, a les 22 hores.

Esteve Molero i Vela Llatina

Darreres Notícies

El Club Marina Casinet tanca la temporada aquesta nit amb un concert de jazz. L’entitat ha convidat Esteve Molero i l’agrupació Vela Llatina.

El president de l’entitat, Joan Domènech, ha explicat que Molero està vinculat a Lloret, ja que el seu pare tenia molt de vincle amb el municipi, i el músic tenia moltes ganes de venir a actuar. A més, Domènech creu que el concert pot ser molt interessant perquè barreja sons catalans i cubans.

A banda de gaudir de les peces, l’espectacle també comptarà amb explicacions sobre l’estil musical que es portarà a l’escenari.

Segons Joan Domènech, amb aquesta activitat tanquen una bona temporada del Club Marina Casinet. A més, els socis de l’entitat sempre aprofiten aquest concert per fer una última trobada abans de les vacances d’estiu.

Així doncs, el concert començarà a les deu de la nit al passeig Verdaguer i està obert a tothom. Però, a més, qui ho vulgui podrà gaudir-lo mentre sopa a la terrassa de l’hotel Marsol, a partir de dos quarts de deu, amb un menú de 35 euros.

spot_img

El + Vist