28.5 C
Lloret de Mar
El conill i els ous de Pasqua (Infogate)

Exhaurides les entrades per gaudir del taller familiar per buscar ous de Pasqua

L'organitza el departament de Patrimoni Cultural per Setmana Santa.

El conill i els ous de Pasqua (Infogate)

Darreres Notícies

Entrades exhaurides per al taller familiar que ha organitzat el departament de Patrimoni Cultural per Setmana Santa als Jardins de Santa Clotilde.

En total, podran gaudir de l’activitat 150 infants. El regidor de Patrimoni Cultural, Xavi Flores, celebra que, un cop més, una proposta del departament hagi tingut tant d’èxit i està convençut que les famílies s’ho passaran d’allò més bé.

“És una activitat que donarà molt de joc perquè és una forma diferent de descobrir els Jardins i crec que s’ho passaran molt bé”

Xavi Flores

Es tracta d’una activitat pensada per a infants a partir de quatre anys, per conèixer la història dels ous de Pasqua i la llegenda del conill.

“Són històries bastant variades, però totes van al voltant de l’arribada de la primavera”

Xavi Flores

La recerca d’ous de Pasqua es complementarà amb un taller perquè cada infant decori els seus ous i, a més, se’ls regalarà un ou de xocolata.

L’activitat es farà els dies 9, 10 i 17 d’abril i les entrades ja estan esgotades. El regidor ha lamentat que és impossible ampliar el nombre de places però ha animat els veïns a participar en properes activitats que s’organitzin des de Patrimoni Cultural.

spot_img

El + Vist