14.7 C
Lloret de Mar

Exhibició de criquet a Lloret, amb la comunitat de la Índia

L'acte, amb el suport d'ERC, ha comptat amb la participació de la Federació Catalana de Criquet.

Una jugada de criquet, a la pista de la zona esportiva.
Una jugada de criquet, a la pista de la zona esportiva.

Darreres Notícies

La comunitat de la Índia de Lloret de Mar ha celebrat aquest divendres una exhibició de criquet, un esport desconegut aquí però molt popular al seu país. De fet, a la Índia és un esport de masses.

servicios profesionales jimenez

Normalment, el practiquen a la pista que hi ha a la zona esportiva situada al costat de l’escola Pere Torrent, on han comptat amb la presència de la Federació Catalana de Criquet i amb el suport d’ERC. Hi ha assistit Robert Masih, senador republicà d’origen indi i fundador de l’esmentada federació.

criquet 2

L’exhibició ha permès que infants de Lloret hagin jugat per primera vegada al criquet, un esport que té similituds amb el beisbol. És un esport de bat i pilota, en què s’enfronten dos equips amb 11 jugadors cadascun, que han de fer el màxim nombre de curses. Al centre del camp hi ha un terreny rectangular al qual se’l coneix amb el nom de pitch.

L’acte té com a finalitat donar a conèixer el criquet. La comunitat de la Índia ha explicat que volen constituir-se com a associació esportiva de Lloret i poder fer partits tant a la vila com a fora.

spot_img

El + Vist