Dijous, 21 gener 2021
14.8 C
Lloret de Mar
Eric de Groot fent la formació

Èxit del ‘Meeting Design Week’ amb intencions de repetir a Lloret de Mar

Es tracta d'una formació molt destacada sobre l'organització de congressos i esdeveniments, que ha comptat amb un referent en el sector, Eric de Groot.

Eric de Groot fent la formació

Darreres Notícies

Jaume Dulsat censura el posicionament de Junts, a Tossa de Mar, davant la negativa de l’ampliació de la C32

El candidat al PdeCat per Girona i alcalde de Lloret considera que és "una incoherència i irresponsabilitat" girar l'esquena al projecte.

Que el passeig estigui obert als taxis o que hi neixi un carril bici, propostes per a la mobilitat a la zona

L'Ajuntament ja ha començat les reunions amb veïns, entitats i gremis per copsar l'opinió de tots els sectors sobre com ha de ser la mobilitat al passeig marítim.

Lloret en Comú reclama una solució per millorar l’estat dels antics apartaments Bravapark

La formació ha presentat una moció al ple de dilluns vinent per demanar al consistori que faci pressió a la propietat i que no descarti la possibilitat d'expropiar la finca.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.

L’Ajuntament ha lliurat 2.600 carnets MOLL al llarg del primer any de funcionament

Aquest carnet es va crear l'any passat perquè els veïns puguin visitar gratuïtament tots els equipaments del MOLL. L'Ajuntament valora positivament la demanda.

El Meeting Design Week celebrat a Lloret a principis d’aquesta setmana ha estat tot un èxit i l’agència organitzadora, Cocoa, espera repetir a la destinació. Les valoracions arriben de la mà de Patrícia Comajuan.

El Meeting Design Week és una formació molt destacada sobre l’organització de congressos i esdeveniments i ha comptat amb un referent en el sector, Eric de Groot.

Un moment de la formació (Cocoa Network)

Els participants provenien de diferents àmbits. Segons Patrícia Comajuan, Lloret ha estat una seu excel·lent i està convençuda que tots els participants han quedat satisfets i sorpresos amb la destinació.

Unes participants del ‘Meeting Design Week’ (Cocoa Network)

Les jornades de treball s’han fet aquest dilluns i dimarts, a l’Evenia Olympic Resort.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

La sèrie ‘Vida perfecta’, on hi surt Paco Moreno, s’estrena als EUA amb HBO MAX

Paco Moreno, que acaba de rodar la segona temporada, destaca que VIDA PERFECTA és una "sèrie innovadora en el sentit que el 90% la conformen dones".