17.2 C
Lloret de Mar

Expectació amb l’obertura del nou hotel L’Azure, aquest 18 de juny

L’establiment compta amb més de 400 habitacions, a més d’espais diferenciats per a públic adult, reservats a les plantes superiors, i a les famílies, amb zones situades a la part de baix.

La piscina amb vistes al nou hotel L'Azure.
La piscina amb vistes al nou hotel L'Azure.

Darreres Notícies

Expectació a Lloret de Mar amb l’obertura del nou hotel L’Azure, prevista aquest 18 de juny. Un moment que l’establiment, de la cadena HTOP, porta esperant des del març de l’any passat, quan havia d’inaugurar-se, però l’esclat de la pandèmia i l’estat d’alarma, a més de les restriccions posteriors, ho han impedit fins ara.

servicios profesionales jimenez

18 mesos després, i amb el personal formant-se, tot és a punt per obrir les portes de l’Azure. Un hotel que ocupa el lloc de l’antic Casino Royal i que ho fa amb una aposta decidida per al turisme de qualitat. El seu director comercial, Xavi Alonso, assenyala que de moment compten amb reserves directes de mercat nacional i francès, en el que espera que sigui “l’any de posicionament”.

Les obres per enllestir aquest hotel s’han allargat dos anys i han costat més de 35 milions d’euros. L’hotel L’Azure compta amb més de 400 habitacions, a més d’espais diferenciats per a públic adult, reservats a les plantes superiors, i a les famílies, amb zones situades a la part de baix. Les grans dimensions de l’establiment ho permeten. “Crec que és un encert”, conclou Xavi Alonso.

L’hotel L’Azure obre les portes en pocs dies, adreçant-se a públic vacacional. Més enllà de l’estiu, espera diversificar la temporada amb turisme de reunions, de benestar i esportiu, cada qual presenta demandes que formen part d’altres productes (el turisme esportiu demana fer reunions o el de benestar vol una gastronomia ‘healthy’).

Pel que fa a la restauració, l’establiment es planteja obrir-la de cara al futur -no en aquesta primera temporada- al públic local, que no sigui client de l’hotel.

L’obertura del nou L’Azure, amb totes les mesures de seguretat antiCovid, amb el segell SAFE TOURISM, està prevista aquest 18 de juny. Amb aquesta incorporació a l’oferta d’allotjament de la destinació, s’espera contribuir a la reconversió que està fent Lloret cap al turisme de qualitat.

spot_img

El + Vist