11.7 C
Lloret de Mar
En Joan i la Cristina Geremias, amb el regidor Albert Sanz de l'Ajuntament de Blanes.

Exposició de maquetisme naval amb Joan i Cristina Geremias a Blanes

La vintena de vaixells i altres creacions en miniatura s’acompanyen d’unes pintures fetes per a l’ocasió per part de la seva filla.

En Joan i la Cristina Geremias, amb el regidor Albert Sanz de l'Ajuntament de Blanes.

Darreres Notícies

Fins el 22 d’agost es pot visitar a Blanes l’exposició de maquetisme naval del lloretenc Joan Geremias. La vintena de creacions s’acompanyen d’unes pintures fetes per a l’ocasió per part de la seva filla, la Cristina.

El resultat és una mostra d’allò més completa amb tot tipus d’embarcacions i escenes marítimes, com drassanes, en miniatura, que compten amb quadres que recreen el mar i les aigües de la costa en totes les seves versions.

En Joan assenyala que l’exposició la formen les maquetes navals que ha anat construint en els últims quinze anys. Una afició que va anar posposant per falta de temps en l’etapa laboral.

La mostra naval és un projecte conjunt entre pare i filla. Mentre en Joan hi aporta les maquetes, la seva filla Cristina les ha complementat amb quadres inspirats en el mar que veu cada dia.

L’exposició “Maquetisme Naval” es pot veure fins al 22 d’agost, a la Sala García-Tornel de Blanes. L’horari és de dilluns a diumenge de dos quarts de sis a dos quarts de deu de la nit.

spot_img

El + Vist