25.9 C
Lloret de Mar
Lloret de Mar, vist des de l'aire.

Falten places per aparcar i personal qualificat a Lloret

Això alerten restauradors i comerciants, arran d'aquesta Setmana Santa, amb la vista posada a l'estiu.

Lloret de Mar, vist des de l'aire.

Darreres Notícies

Falten aparcaments per a vehicles privats així com personal qualificat per treballar en restaurants i comerços. Això apunten els sectors de Lloret de Mar, arran d’aquesta Setmana Santa amb la vista posada a la temporada d’estiu.

Tant restauradors com botiguers alerten que l’arribada de turisme de proximitat fins a Lloret amb cotxe ha posat al descobert la mancança de places de pàrquing. Una situació que ja es va donar a l’estiu i que s’ha repetit per Setmana Santa, segons Nino Gómez, president de l’Associació de bars, restaurants i cafeteries.

“El turisme de proximitat ha vingut en cotxe, no trobava aparcament, que estava saturat, i anaven fent voltes”

Nico Gómez

Els restauradors alerten que també els manca personal professional, igual que els comerciants. El gerent de l’associació, Francesc Alsina, exposa que hi ha establiments que no han obert encara.

“Hi ha manca de personal qualificat, que s’està buscant però no es cobreix la demanda”

Francesc Alsina

Tant un sector com l’altre assenyalen que intentaran trobar solucions en aquests problemes, perquè estiguin solventats de cara a l’estiu.

Turistes i visitants per Setmana Santa a Lloret.

A banda d’això, la Setmana Santa, especialment els dies festius, han estat “excel·lents” per als restaurants i comerços de Lloret de Mar.

Turistes i visitants per Setmana Santa a Lloret.

Una situació que també s’ha donat amb els hotels de la destinació, plens fins al 90%. Els motius d’aquesta ocupació elevada han estat els esdeveniments esportius que han tornat a la vila, així com l’arribada de turisme de proximitat i l’activació de la tour-operació.

spot_img

El + Vist