11.4 C
Lloret de Mar
Estudi mòbil de Catalunya Ràdio

La Federació de Mitjans de Comunicació Locals de Catalunya rebutja la intervenció dels mitjans públics

La Federació ressalta que "sense independència dels mitjans públics no hi ha democràcia i la seva intervenció és sempre un atac a la llibertat".

Estudi mòbil de Catalunya Ràdio

Darreres Notícies

La Federació de Mitjans de Comunicació Locals de Catalunya -de la qual Nova Ràdio Lloret en forma part- rebutja l’anunci de l’estat espanyol d’intervenir mitjans públics. 

A través de l’acord unànime de la seva Junta Directiva, en tant que representants de l’organisme que agrupa bona part dels mitjans de comunicació públics locals i de proximitat de Catalunya, la federació vol comunicar que “sense independència dels mitjans públics no hi ha democràcia i la seva intervenció és sempre un atac a la llibertat”.

La Federació subratlla que rebutja “sense pal•liatius l’anunci d’imminent intervenció de TV3, Catalunya Ràdio i de l’Agència Catalana de Notícies per part del govern de l’estat espanyol”.

També mostra el suport a les seves direccions i treballadors davant d’una situació sense precedents a la nostra història recent, que -segons diu- atempta contra la seva independència com a professionals i contra la llibertat d’informació al nostre país.

spot_img

El + Vist