22.1 C
Blanes
Focs artificials de Lloret

Fenals i Santa Clotilde organitzen el castell de focs aquest dissabte

Després d'haver-los de suspendre durant les festes dels barris, es podran fer aquest dissabte, seguits d'un concert de Police Line Band.

Focs artificials de Lloret

Darreres Notícies

Aquest dissabte es recuperen alguns actes de les festes de Fenals i Santa Clotilde. En concret, els focs artificials i el concert de versions amb Police Line Band.

L’últim cap de setmana d’agost, tant l’elevat risc d’incendi com les fortes pluges que van caure, van obligar a suspendre alguns actes i aquest dissabte el veïnat de Fenals i Santa Clotilde vol fer un bon tancament de l’estiu, tal com assenyala la presidenta de l’associació de veïns, Mercè Herrera.

“Ha costat tenir els focs, que és el nostre vaixell insigne, però ho hem aconseguit i amb la mateixa pirotècnica, Germans Caballer”

Mercè Herrera
circo de las estrellas

El repartiment de la coca ensucrada i el concert es faran al passeig Ferran Agulló, on també hi haurà les parades d’artesania aquest dissabte a la tarda.

“L’únic que no farem és res a Punta Garbí, tot es farà a Ferran Agulló i hi haurà també les parades artesanes el dissabte a la tarda”

Mercè Herrera

El castell de focs començarà a dos quarts d’onze i, tot seguit, es repartirà coca per a tothom. La nit acabarà amb el concert de Police Line Band.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist