30.9 C
Lloret de Mar
Rètol Festes Nadal 2014

Festa Nadalenca a la plaça de l’Església

Amb l’objectiu d’incentivar les compres de Nadal a Lloret, l’Ajuntament ha preparat una festa per aquest dissabte, durant tot el dia a la plaça de l’Església. El regidor de Comerç, Jordi Orobitg, ha explicat que cada any el Govern municipal destina uns diners en Promoció Econòmica per aquestes dates i aquest any han decidit, a […]

Rètol Festes Nadal 2014

Darreres Notícies

Amb l’objectiu d’incentivar les compres de Nadal a Lloret, l’Ajuntament ha preparat una festa per aquest dissabte, durant tot el dia a la plaça de l’Església. El regidor de Comerç, Jordi Orobitg, ha explicat que cada any el Govern municipal destina uns diners en Promoció Econòmica per aquestes dates i aquest any han decidit, a banda de renovar tot l’enllumenat nadalenc, organitzar una sèrie d’activitats per captar l’atenció dels possibles clients.

Des de les onze del matí fins al vespre, s’han programat activitats variades, com un taller de cupcakes, una batukada que recorrerà el centre, actuacions de circ, un tió, una xocolatada i un concert de versions dels anys 80 i 90. El regidor remarca que l’objectiu és atraure un perfil variat de públic.

La festa l’organitza l’Ajuntament amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants.

spot_img

El + Vist